TM Shop

CHROMA Nakiri Ryoma Sakamoto – nož za zelenjavo-meso - ročno kovan, 16,5 cm

Koda: RS01

119,00 EUR
cena vključuje tudi 22% DDV
Ni na zalogi
CHROMA Ryoma Sakamoto Nakiri je tradicionalni japonski kuhinjski nož za zelenjavo. Nož je primeren tudi za rezanje mesa

Ni nerjaveč, ampak - "genialno oster"

Lastnosti:
• Dolžina rezila: 16,5 cm
• Ročaj: les z marmorirano plastično spono
• Rezilo: nerjaveče jeklo, 3-slojno, z jedrom iz jekla SK-5, ročno kovano, s kovano patino
• Trdota: 60-61 ° HRC
• Brus: V-brus, na obeh straneh
• Ni primeren za pomivalni stroj, samo ročno pranje
• Ostrenje samo z brusnim kamnom

Klikni za povečavo

Dodatne slike

Ročno kovani trislojni jekleni noži so izdelani v tradiciji Ryomas Samurai meča.

CHROMA Ryoma Sakamoto Nakiri je tradicionalni japonski kuhinjski nož za zelenjavo. Uporablja se za rezanje zelenjave in sekljanje zelišč. Visoko rezilo in zaokrožena konica zagotavljata, da je kuhinjski nož Nakiri idealno orodje za hitro rezanje velikih količin sadja in zelenjave.
Visoki hrbet rezila zagotavlja dobro vodenje, tudi pri voluminoznih kosih.

Rezilo CHROMA Ryoma Sakamoto Nakiri ročno izdeluje Kichiro Hashimoto. Gre za troslojno rezilo z jedrom iz jekla SK-5. Ima trdoto 60-61 ° HRC. Nastala patina se med kovanjem odstrani samo v območju rezalnega roba. Služi za zaščito pred rjo. Nož ima zelo dobro osnovno ostrino. Zaradi fine strukture uporabljenega jekla rezila se lahko CHROMA Ryoma Sakamoto Nakiri nabrusi še posebej ostro, tako ostro kot samurajsko jeklo.

Rezilo je pritrjeno na leseno ročico z robustno, marmorirano plastično spono. Plastična spona zagotavlja odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo ročno kovanih serij nožev Ryoma Sakamoto podjetja CHROMA.

- Še posebej primeren: za sadje in zelenjavo, za rezanje na deski
- Jeklo: 3-slojno jeklo, ne-nerjaveče ogljikovo jeklo
- Posebnosti: Ročno kovani
- Država: Japonska
- Ročaj material: les
- Vrsta noža: Nož za zelenjavo, Nakiri
- Dolžina rezila: 16 cm
- Barva: naravna

Ostrenje:
Z našimi brusnimi kamni CHROMA lahko te lepe nože melje zelo ostro - skoraj tako ostro kot samurajsko jeklo.

Nega: Ryoma Sakamoto noži rjavi kot vsak nož iz ogljikovega jekla. Zato po vsakem rezanju očistite nož z vodo in rezila vzdržujte z našim oljem Harmono Aburo ali pa z nizko kislinskim oljem za gospodinjstvo.


Kuhinjski nož

Spletna trgovina WebyShop :: https://www.webyshop.com