TM Shop

CHROMA Ryoma Sakamoto Koyanagi – univerzalni kuhinjski nož – ročno kovan, 13,5 cm

Koda: RS04

99,00 EUR
cena vključuje tudi 22% DDV
CHROMA Ryoma Sakamto Koyanagi je idealen univerzalen nož.

Ni nerjaveč, ampak - "genialno oster"

Lastnosti:
• Rezilo: 13,5 cm
• Ročaj: les, z marmorirano plastično obrobo
• Rezilo: ne- nerjaveča 3-slojnega jekla, z jedrom iz jekla ZK-5, ročno kovano, s kovano patino
• Trdota: 60-61 ° HRC
• Brus: V-brus, na obeh straneh
• Ni primeren za pomivalni stroj, samo ročno pranje
• Ostrenje samo z brusnim kamnom

Klikni za povečavo

Dodatne slike

Ročno kovani trislojni jekleni noži so izdelani v tradiciji Ryomas Samurai meča.

CHROMA Ryoma Sakamto Koyanagi je idealen univerzalen nož. Je priročen in idealen za manjša dela v kuhinji. Kratko, koničasto rezilo noža Koyanagi je odlično za dekorativno rezanje kot tudi za čiščenje in fino rezanje čebule, česna in zelenjave. Z dolžino rezila 13,5 cm Koyanagi ni premajhen za mesa in rib na manjše kose.

Zelo dober vstopni nož za ljubitelje japonske umetnosti kovanja.

Rezilo CHROMA Ryoma Sakamoto Santoki ročno izdeluje Kichiro Hashimoto. Gre za troslojno rezilo z jedrom iz jekla SK-5. Ima trdoto 60-61 ° HRC. Nastala patina se med kovanjem odstrani samo v območju rezalnega roba. Služi za zaščito pred rjo. Nož ima zelo dobro osnovno ostrino. Zaradi fine strukture uporabljenega jekla rezila se lahko CHROMA Ryoma Sakamoto Santoku nabrusi še posebej ostro, tako ostro kot samurajsko jeklo.

Rezilo je pritrjeno na leseno ročico z robustno, marmorirano plastično spono. Plastična spona zagotavlja odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo ročno kovanih serij nožev Ryoma Sakamoto podjetja CHROMA.

- Posebej primeren za ribe in meso, za sadje in zelenjavo, za rezanje na deski, za sekljanje
Jeklo: 3-slojno jeklo, ne-nerjaveče jeklo
Država: Japonska
Dolžina rezila: 13 cm
Vrsta noža: nož / univerzalni nož, nož za zelenjavo, nož za sadeže; pisarniški nož
Ročaj material: les
Barva: naravna

Ostrenje: Z našimi brusnimi kamni CHROMA lahko te lepe nože melje zelo ostro - skoraj tako ostro kot samurajsko jeklo.

Nega: Ryoma Sakamoto noži rjavi kot vsak nož iz ogljikovega jekla. Zato po vsakem rezanju očistite nož z vodo in rezila vzdržujte z našim oljem Harmono Aburo ali pa z nizko kislinskim oljem za gospodinjstvo.

Kuhinjski nož

Spletna trgovina WebyShop :: https://www.webyshop.com